Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Om strømpeforing

Opdag vores samling af videoer om strømpeforing, der inkluderer både montage- og vejledningsvideoer. Vores videoer er lavet til at give dig den nødvendige støtte og vejledning i alle faser af strømpeforingsprocessen. Vi lægger stor vægt på din viden og sikkerhed, og vores mål er at sikre, at du er godt rustet til at arbejde med vores produkter.

Har du spørgsmål om vores strømpeforingsprodukter eller brug for yderligere assistance? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 7516 9031 eller via e-mail: info@lrt.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!

Du finder alle vores produkter til strømpeforing her.

Sådan forbereder du kalibreringsslanger til strømpeforing 

Kalibreringsslanger anvendes, når liner/strømpe skal slutte mellem to brønde, og man derfor ikke har adgang til begge ender af liner/strømpe. Kalibreringsslangen skydes ind efter, at liner/strømpe er placeret korrekt i røret, og sørger for, at den bliver presset helt ud mod det gamle rør under hele afhærdningen.

Vi har fire typer kalibreringsslanger på lager:

  • Lilla | anvendes til afhærdning med op til max 60⁰ C.
  • Orange | anvendes til afhærdning med op til max 90⁰ C.
  • Transparent | anvendes til lysafhærdning
  • Grå | anvendes til fleksible rør

Du finder alle kalibreringsslanger her

Lysafhærdning - Sewertronics UV-udstyr

Ved at kombinere ultraviolet lys og harpiks-strømper muliggør denne metode hurtig og effektiv reparation af rør uden lang ventetid. Med lynhurtig helingsproces minimeres færdetiden, hvilket gør det ideelt til situationer, hvor tiden er afgørende.

Du finder hele udvalget fra Sewertronics her

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.