Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

NO DIG kataloger

Få et hurtigt overblik over vores produktsortiment

(Hele produktsortimentet ses under produkter)

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet vores produktsortiment i en række kataloger. Det er muligt at hente katalogerne her på siden. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores eksterne konsulenter og aftale med dem, at de kan komme forbi med et katalog. Du kan finde de eksterne konsulenter her.

2.0 Strømpeforing

Her findes al udstyr og forbrugsmateriale til strømpeforing/relining af rør. I kataloget findes bl.a. inversiontromler, tilbehør til inversionstromlerstrømper/linere, harpiks/silikat, lysafhærdningsanlæg, dampanlæg mv. Med kataloget kan du nemt finde det, du skal bruge, hvis ikke du lige har en computer eller en smartphone ved hånden. 

3.0 Grenrørsrenovering

Her findes alt, hvad der skal bruges til grenrørsrenovering. Herunder grenrørshatte til T- og Y-bøjninger, harpiks/silikat, kalibreringsslanger samt en masse udstyr. Hvis ikke du finder det, du skal bruge, kan du altid give os et kald.

4.0 Åbning/rensning af rør

I dette katalog finder du alt, hvad du skal bruge til at åbne eller rense kloakrør. Her er bl.a. rørrensemaskiner, rensekæder, værktøj til rensemaskingerrør- og kloakspulere, dyser til spulere og meget mere. 

5.0 Rørballoner, afspærringsskiver & rørpropper

I dette katalog finder du alt, hvad du skal bruge til afspærring af rør. Enten permanent eller midlertidig afspærring af kloakrør. Heriblandt kan du bl.a. finde vores VA-godkendte rørprop, som anvendes til afpropning af rør, som ikke længere er i brug. 

6.0 Brøndrenovering

Antallet af brønd- og kloaksystemer, som kræver renovering, er stigende. Utætheder i kloaksystemet medfører indtrængning af grundvand og deraf overbelastning af rensningsanlæggene. Endvidere medfører utætheder i kloakken en stor risiko for forurening af grundvandet. I dette katalog finder du produkter, værktøj og udstyr til permanent tætning og reparations af brøndgods. Heriblandt mørtel og injektionsmasse

7.0 Inspektion & fejlsøgning

Hvis husejer skal rådgives, eller der skal gives tilbud på renovering og reparation af kloakrørene, er det vigtigt at få syn for sagen inden da. Derfor vil der ofte være behov for at inspicere skaderne indefra. Især når opgaven løses vha. den opgravningsfrie metode, eller hvis der skal dokumenteres og færdigmeldes arbejde over for kunden eller forsikringsselskabet. Dette kræver et godt kloak-tv. Vi har en masse forskellige Inspektions-TV på lager. Både i basis-klassen, i komfort-klassen og i Premium-klassen. Alt dette samt sporingspulver, røgpatroner og sonder finder du i dette katalog.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.