Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

JUST LIGHT UV-packer

JUST LIGHT er det seneste skud på stammen inden for punktrenovering. Med det integrerede UV lys kan JUST LIGHT packeren reducere hærdetiden fra 90- til 8 minutter. Dette kan gøres, uden at det går ud over forberedelsestiden. Tværtimod. Du har al den tid til monteringen, du har brug for. 

Kan let fremføres i 90° bøjninger

Du kan faktisk forberede JUST LIGHT packeren derhjemme, og så køre ud til kunden og montere den. Så undgår du at imprægnere hos kunden, hvilket giver dig mindre oprydning. Det eneste som skal sikres er, at den imprægnerede JUST LIGHT packer ikke må få UV- eller sollys. Lyspackerens fleksibilitet er banebrydende, og kan let fremføres i 90° bøjninger. Den kan renovere rørstræk med bøjninger på op til 45 grader, og med en længde på maksimalt 70 cm pr. reparation.

Fås i Ø100-, Ø150- og Ø200 mm

JUST LIGHT fås som standard til Ø100 mm rør, men kan opgraderes til Ø150- og Ø200 mm for en beskeden merpris. JUST LIGHT packeren forberedes som en almindelig packer. Glasvæven imprægneres med en vinylesterharpiks. Dette skal gøres et sted, hvor den ikke rammes af UV lys eller sollys.

Reducerer hærdetiden fra 90- til 8 minutter

JUST LIGHT packeren har en masse fordele, der er værd at nævne. Den reducerer hærdetiden fra 90- til 8 minutter. Den kan let fremføres i 90° bøjninger samt lave reparationer i 45° bøjninger. Derudover har du al den tid til forberedelse, som du har brug for.

Kontrolboks

Displayet i kontrolboksen viser, om alle UV-lysene er tændt, samt hvor lang tid lyset har været tændt. Efter endt hærdning slukker lysene selv, og reparationen er færdig. Lad luften køre i yderligere 2 minutter for at afkøle systemet, inden JUST LIGHT packeren trækkes retur.

Når reparationen er færdig, er det vigtigt at tjekke, at alt er forløbet korrekt. Dette gøres med et inspektions TV. Det er din dokumentation for, at reparationen er lavet korrekt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.