Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Just Heat varmepacker

Klar afhærdningen på den halve tid og øg din kapacitet
 

Packeren er udstyret med et integreret varmelegeme, som giver dig mulighed for at kontrollere afhærdningsprocessen på din punktrenovering fuldt ud. Samtidig gør det dig også uafhængig af udetemperaturen.

Derudover reduceres afhærdningstiden til det halve, idet varmen medvirker til at harpiksen hærder hurtigere. Varmelegemet styres via kontrolboksen, som altid viser den aktuelle temperatur i packeren, så du altid har fuld kontrol over hærdningen. Varmelegemet anvender 230V.

Forbered packeren som du gør normalt. Indfør packeren til reparationsstedet med skubbestænger. Når packeren er placeret korrekt, fyldes den med luft og varmelegemet tændes. Derefter varmes packeren op til ca. 50°, hvilket kan følges i displayet. Alt efter silikattype, er punktreparationen færdighærdet og reparationen udført på den halve tid.

Husk altid at efterkontrollere reparationer med dit Kloak TV-inspektionsudstyr. Hvis du anvender JUST HEAT silikat, så vil forberedelsestidenvære ca. 15 min. og afhærdningstiden ca. 30 min.

 

Sættet består af


 

Packer med indbygget varmelegeme

Kontrolboks til at kontrollere varmen i packeren


 

 
 

Systemet gør, at vi har længere forarbejdningstid. Derved ender vi også med et pænere resultat

Brian Pedersen, Entreprenør René Mathiassen A/S

"Vi er rigtig glade for at bruge Just Heat-systemet fra Lauridsen. Systemet gør, at vi får den nødvendige forberedelsestid, som gør, at vi kan sikre, at punktreparationen bliver placeret det korrekte sted. Derefter kan afhærdningen accelereres ved at tilslutte varme til packeren, som derefter hærder på den halve tid.

Varmen som Packeren afgiver gør endvidere, at silikat bliver mere flydende, og derved kommer den lettere ind i revner, og efterlader en plan og glat overflade.

Under hele processen vises temperaturen i Packeren, og derved har vi kontrol over, at vi laver et godt og ensartet arbejde hver gang. 

Just Heat-systemet gør, at vi selv er med til at bestemme, hvornår afhærdningen rigtig skal gå i gang. Dette giver os en mindre stresset hverdag, og er man ikke helt fortroligt med arbejdet gør dette det mindre stresset."

Brian Pedersen, Entreprenør René Mathiassen A/S

Fordele

Der er en masse fordele ved Just Heat packeren, som gør, at du kan nå langt mere på mindre tid. 
 

  • Halvér dit tidsforbrug
  • Fuld kontrol over hærdningen
  • Uafhængig af udetemperaturen
  • Øget kapacitet og bedre indtjening

Gå til produkter

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.