Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Tv-biler til kloakinspektion

Lauridsen Rørteknik tilbyder skræddersyede Tv-biler i samarbejde med vores tyske leverandør RICO Gmbh. De enkelte biler har altid operatøren for øje, således at denne får de ønskede funktioner. 

RICO er en af Verdens førende producenter af inspektionsudstyr til kloakker. De har mere end 30 års erfaring på bagen. Helt præcist har RICO eksisteret siden 1978.

 

CROSS|RACK

Denne løsning er til dig, som ikke ønsker at fastlåse traktor TV-inspektionssystemet til én bil/trailer. TV-Inspektionssystemet er monteret på et aluminiumsstativ på størrelse med en euro-palle. Derved kan det vha. af pallegafler læsses i eller aflæsses fra bilen/traileren, hvis den skal anvendes til en anden arbejdsopgave.

Vi finder sammen ud af, hvad jeres CROSS|RACK skal indeholde af udstyr. Her mener vi bl.a. kontrolenhed, software, kabeltromle, kamera(er), traktor(er), batteri, rensesystem, kran mm.

 

CROSS|PORTER

Denne løsning er til firmaet, som har opgaver nok til, at de vil have en færdigudstyret bil klar til TV-inspektionsopgaver. Her får du en VW T6 Transporter, som i årtier har været det førende erhvervskøretøj i Danmark (det er muligt at vælge anden bil, hvis det ønskes).

Det meste af TV-Inspektionssystemet monteres på aluminiumsrammer i bagenden af bilen, så traktor med mere kan betjenes direkte derfra og ned i brønden. Tilgangen til TV-operatørens arbejdsplads er via sidedøren, hvor der er god plads til i ro og mag at styre traktor og samtidig udfylde en inspektionsrapport.

Vi finder sammen ud af, hvad jeres CROSS|PORTER skal indeholde af udstyr. Her tænker vi bl.a. kontrolenhed, software, kabeltromle, kamera(er), traktor(er), batteri, rensesystem, kran med mere.

CROSS|LANDER

CROSS|LANDER er til firmaet, som ønsker at kunne løse alle opgaver - også i store rørdimensioner. TV-Inspektionsbilen opbygges i en større kassevogn med optimal plads til udstyr og andre hjælpeværktøjer.

Det meste af TV-Inspektionssystemet monteres på aluminiumsrammestativer i bagenden af bilen, så traktor mm. kan betjenes direkte derfra og ned i brønden. Tilgangen til TV-operatørens arbejdsplads er via sidedøren eller direkte fra bagenden, hvor der er god plads til i ro og mag at styre traktor og samtidig udfylde en inspektionsrapport.

I fællesskab finder vi ud af, hvad jeres CROSS|LANDER skal indeholde af udstyr såsom kontrolenhed, software, kabeltromle, kamera(er), traktor(er), batteri, rensesystem, kran med mere.

HIGH|LANDER

HIGH|LANDER er en komplet udstyret tv-bil med en vægt på 3,5 tons eller mere. Denne model er skræddersyet efter operatørens ønsker. Den er lavet i holdbare og lyse materialer. Der er sikkerhedsglas mellem operatørrum og bagende, således at operatøren har et lille kontor på den ene side samt kloak tv, traktoranlæg og kran på den anden side. 

AQUA CROSS|LANDER

AQUA CROSS|LANDER er samme opbygning SOM CROSS|LANDER, men i AQUA CROSS|LANDER er der gjort plads til et spuleanlæg, så man selv kan løse de mindre spuleopgaver, hvorved man ikke skal være afhængig af et spulefirma. TV-Inspektions/spulerbilen opbygges i en større kassevogn med optimal plads til udstyr og andre hjælpeværktøjer.

Det meste af TV-Inspektionssystemet samt spuler monteres på aluminiumsramme, som er placeret i bagenden af bilen, således traktor/spuler mm. kan betjenes direkte derfra og ned i brønden. Tilgangen til TV-operatørens arbejdsplads er via sidedøren, hvor der er god plads til i ro og mag at styre traktor og samtidig udfylde en inspektionsrapport.

Tv-bilen skræddersyes efter Jeres behov, så vi skal i fællesskab finde ud af, hvilken kontrolenhed, software, kabeltromle, kamera(er), traktor(er), batteri, rensesystem, kran, spuler, vandtank mm, som I ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger, kurser eller services? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.