Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Brawo Magnavity lysanlæg

Smart. Effektiv. Kraftfuld.

Brawo´s nye Magnavity lysanlæg, er et effektivt system til afhærdning af strømper. Anlægget kan anvendes både i faldstammer og i nedgravede rør.

Brawo lysafhærdningsanlæg 

Brawoliners nye lysafhærdning er kulminationen på årtiers erfaring inden for NO DIG renoveringsmetoder. Med dette anlæg oplever du en hurtig, pålidelig og frem for alt smart lysafhærdning.

Det nye lyshærdningssystem består af et intelligent LED-hoved med 96 high-performance UV LED‘er, en 50 m lang fødeslange med integreret strøm og luftforsyning, en tilbagetrækningsenhed samt en kontrolboks.

Lysanlægget vejer blot 60 kilo, hvilket gør det ekstremt nemt at transportere og manøvrere rundt med. Anlægget kan anvendes til liner/strømper fra Ø100 til Ø250mm (Lige stræk Ø70). Den hærder fra 0,1-2 m i minuttet, alt efter diameteren på strømpen. Dette gør afhærdningen meget effektiv. 

NANO | Det fleksible LED-hoved

NANO kan anvendes i selv de mindste rørdimensioner fra Ø70 til Ø250. Den er ekstremt fleksibel, og pga. dit slanke design samt optimerede styreelementer, kan den let og sikkert føres gennem flere bøjninger. NANO har desuden 96 højtydende UV LED'er.

MEGA | Det kraftfulde LED-hoved

Med 192 UV LED-hoveder er MEGA den mest kraftfulde model. Den giver op til 70% hurtigere afhærdning ift. NANO, og er velegnet til rørdimensioner fra Ø125 til Ø300 mm. Fra rørdimensioner fra 150 mm og op, kan den også anvendes til bøjninger.
 

Kessel Servicetekniker

SMART

 

Intelligent LED-hoved med integreret magnet kobling til frakobling af styreline

Installationslogin og interface til mobilenhed (USB, W-LAN)

Udskifteligt LED-hoved med integreret styring af driftstid

Dobbelt kamerasystem, omskiftning mellem fremad og tilbage

Kessel Service Plus

EFFEKTIV

 

Høj lyseffekt med lavt strømforbrug

Højtydende UV LED med ekstrem høj effektivitet

Sparer en komplet arbejdsgang, kun et adgangspunkt er nødvendigt!

   
Kessel Service VVS

KRAFTFULD

 

Meget hurtig hærdning

Fremragende bøjelighed, 87° fra Ø100 er muligt

Nem transport takket være den kompakte opbygning og lette design

   

Spar tid og ekstraordinære udgifter

Det innovative og unikke LED-hoved giver dig mulighed for at invertere lineren samtidig med, at LED-hovedet følger med ud til afslutningen af renoveringen. Det vil sige, at når inventionen af lineren er afsluttet kan afhærdningen begynde. Det er altså ikke nødvendigt, at skulle skubbe LED-hovedet ud efterfølgende. Hærdning kan påbegyndes umiddelbart efter, at lineren er færdiginverteret.

Der kræves kun én adgang til renovering af en rørledning på op 50 m. I mange tilfælde har man før sagt nej til en opgave, hvor der kun er tilgang ét sted fra. Sådan er det ikke længere.

Enkel tilgang til alle installationsdata via login

Alle de nødvendige data vedr. installationsprocessen registreres og kan ses med et login via en mobilenhed.

Mobilt og fleksibelt i brug

Takket være den modulopbyggede konstruktion, det kompakte design og lave totalvægt, kan systemet let transporteres selv under vanskelige forhold, f.eks. på ujævne/løst underlag, i bygninger op ad trapper mv.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger, kurser eller services? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.