Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Jobopslag pr. 20. juni 2024

Hybrid sælger til vores nye lokation på Sjælland

Ansættelsessted: Albertslund
Arbejdstid: 37 timer pr. uge

Lauridsen udvider sit team til Albertslund. Da vi i Q4 2024 flytter ind i nye lokaler i Albertslund, søger vi med lys og lygte efter en person, der vil være hybrid sælger. På den nye matrikel i Albertslund vil der fysisk være 3 personer, som du møder hver dag. Derudover vil der også være en masse kunder, der kigger forbi. Derfor søger vi en hybrid sælger, gerne med brancheerfaring, der vil være med til at udvikle, rådgive, sælge samt sikre god kundeservice.

Om jobbet

Jobbet foregår i Albertslund, Sjælland. Dine opgaver vil hovedsageligt indbefatte kundesupport, udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse samt behandling af ordrer. Desuden skal du være med til at identificere og bearbejde potentielle kundeemner samt bidrage til, at de bliver kunder i forretningen. Du skal kunne indtage en udadvendt og proaktiv rolle i et resultatorienteret og humørfyldt miljø, hvor du kommer til at sætte fingeraftryk på den generelle udvikling i en intern salgsfunktion.

Det er en fordel, hvis du har brancheerfaring, men det er ikke et krav. Er du motiveret for at lære, vil vi give dig de bedst mulige forudsætninger for en god start. Vi indleder din ansættelse med et introforløb, der gør dig klar til et arbejde i et foranderligt miljø med mange spændende opgaver. Da de nye lokaler først er klar i Q4, vil starten af din ansættelse foregå på en hjemmearbejdsplads. Men så snart lokalerne er klar, er det planen, at du flytter derind med 2 andre kolleger.

Vi tilbyder dig:  

 • Et udfordrende job med masser af muligheder i en energisk virksomhed, hvor der er højt til loftet 
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling 
 • Gensidig respekt og med frihed under ansvar 
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring

Vi forventer, at du:

 • Fokuserer på god service, individuel rådgivning og behovsafdækning 
 • Er energisk, nysgerrig og udviser god udstråling  
 • Har gode IT-egenskaber
 • Har gode danskkundskaber og gerne sproglig erfaring med engelsk/tysk
 • Du er en udpræget teamplayer

Hvad får du?

Du bliver først og fremmest en del af et team, som hjælper hinanden, når der er behov for det. Dernæst får du udviklet en række kompetencer, som du ikke finder mange steder. Der er rig mulighed for sparring med kollegaer. Der er tid til at lære nye ting. Der er desuden mulighed for at arbejde i en virksomhed, hvor bæredygtighed er i højsædet. Både ift. produkter og medarbejdere. I forretningen opererer vi med bæredygtighed på tre forskellige måder:

Passioneret omkring korrekt behandling af spildevand

 • Vi leverer løsninger samt rådgivning, som sikrer, at spildevand håndteres på den mest miljøhensigtsmæssige måde.

Grøn tankegang

 • Vi tager ansvar for EU’s målsætning for genanvendelse af plast, idet vi i store dele af vores produktion udelukkende anvender genbrugsplast.

Ansvarlighed

 • Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, hvorfor vi fokuserer meget på at skabe et miljø, hvor inklusion og sikkerhed er i højsædet. Vi ønsker, at vore medarbejdere skal anerkendes og udvikles, således at de kan vokse med opgaven, gå glade på arbejde samt yde den bedste service over for kunderne. Vi behandler vores medarbejdere ud fra devisen: ”Behandl dine medarbejdere godt, og de behandler dine kunder godt.” 

Om os

Med mere end 30 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen Rørteknik A/S en af landets førende leverandører af produkter inden for opgravningsfrie renoveringsmetoder – eller som det kaldes i folkemunde: No-dig løsninger.

Via vores lager og produktion i Varde og snart Albertslund distribuerer vi produkter til hele landets entreprenører og kloakmestre.

Ansøgningsfrist

Vi behandler løbende ansøgninger og stopper først søgningen når den rigtige kandidat er ansat. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte undertegnede. Ansøgningen sendes ligeledes til undertegnede.

Løn

Løn efter kvalifikationer.

Kontaktperson

Intern salgsleder

Daniel Blicher Lauridsen
Daniel Blicher Lauridsen

Salgs- og marketingchef