Prismatch på sammenlignelige varer i DanmarkPrismatch på sammenlignelige varer i Danmark
Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dagBestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag
Danmarks største udvalg inden for NO DIGDanmarks største udvalg inden for NO DIG
Vi uddanner dig, inden du tager på opgaveVi uddanner dig, inden du tager på opgave

Guide til valg af inspektions-TV

Her er en lille guide til, hvordan du vælger det rigtige inspektions-TV. Inden du investerer i et kloak tv, skal du gøre dig nogle tanker om, hvordan du typisk bruger det samt hvor ofte du bruger det. Herunder kan du se, hvilke inspektions-TV der passer bedst til hvad. Vi har delt inspektions-TV'ene op i tre kategorier:

 • TV-Inspektion som hovedsaligt foretages indefra huset
 • TV-Inspektion som hovedsaligt foretages udenfor huset
 • Kamera som er beregnet til at skulle bruges dagligt

Det er også muligt at sammensætte et Riezler kamerasystem, så det er skræddersyet til dit behov.

TV-Inspektion som hovedsaligt foretages indefra huset

Inspektions-TV Ø35-Ø100mm, Ø23x120mm kamera m/metertæller

Kamerasystem til inspektion af rør fra Ø35 til Ø100 mm. Rørål på et stativ, der integreret med styreboks og monitor. Det er fleksibelt og kan klare op til flere bløde 90° bøjninger. Uundværlig til mindre opgaver for enhver entreprenør, VVS- eller kloakmester.

 • Inspektions-TV Ø35-Ø100mm
 • Kamerahoved Ø23/Ø5,5 mm - 720x576px
 • 4 LED lysdioder m/regulerbar lysstyrke
 • Centreringsslæder: Ø40/Ø80 mm
 • 7" TFT Monitor m/billede- og videooptager
 • 8GB SD kort samt USB kortlæser
 • 20 mtr. Ø5 mm rørål m/meterangivelse
 • Oplader og batteri med op til 4 timers drift
 • Ekstra gummiringe, værktøj og manual

Inspektions-TV Ø20-Ø100mm, Ø6 mm kamera

Kamerasystem til inspektion af rør fra Ø20 til Ø110 mm. Rørål på et stativ, der integreret med styreboks og monitor. Det er fleksibelt og kan klare op til flere bløde 90° bøjninger. Uundværlig til mindre opgaver for enhver entreprenør, VVS- eller kloakmester.

TV-Inspektion som hovedsaligt foretages udenfor huset

Inspektions-TV Ø50-Ø150mm, Ø28x250mm kamera, meter & 512Hz

Kamerasystem til inspektion af rør fra Ø35 til Ø100 mm. Rørål på et stativ, der integreret med styreboks og monitor. Det er fleksibelt og kan klare op til flere bløde 90° bøjninger. Uundværlig til mindre opgaver for enhver entreprenør, VVS- eller kloakmester.

Inspektions-TV Ø100-Ø400mm, Ø60x146mm drejbar kamera

Kamerasystem til inspektion af rør fra Ø100 til Ø400 mm. Rørål på et stativ, der integreret med styreboks og monitor. Det er fleksibelt og kan klare op til flere bløde 90° bøjninger i Ø100mm. Så kan man klare de store opgaver til små penge.

Inspektions-TV Ø70-Ø300mm

Kamerasystem til inspektion af rør fra Ø70 - 300 mm.
 • Inspektions-TV Ø70-Ø300mm
 • Leveret med billed/video optager, sender 512 Hz
 • Ø50 mm kamera, 50 mtr. rørål og monitor

Kamera som er beregnet til at skulle bruges dagligt

Skubbesystem TINY/PC.3 60m, 12,1" monitor, uden kamera

TINY PC3 Inspektions-TV

TINY PC3 er et let og kompakt skubbekamera, som er designet til brug både i og udenfor bygninger. Kloakkameraet er ekstremt robust, og har en vægt på under 20 kg, hvilket gør den let at transportere rundt. Skubbekameraets størrelse gør, at den kan anvendes i små rum. Inspektions-TV'et kan anvendes i rør fra Ø30, og er kompatibelt med vores kameraer kaldet MINI, VERTICA 30, VERTICA 40 samt SR50.  

Central kontrolboks

Kameraets super skarpe display (1000 NIT) sikrer, at det ikke er noget problem at inspicere kloakker i høj dagslys. Skærmens størrelse er 12.1", hvilket er lidt mere end hvad de fleste kommercielle tablets har. Via displayet er der en meget intuitivt menu, som gør, at man hurtigt og sikkert kan navigere rundt i softwaren. Skærmen er en touchskærm, som gør, at du kan navigere rundt med fingeren, med de fleste handsker på, med en pen, eller der kan tilsluttes et keyboard. 

Strømforsyning

Kameraet kan tilsluttes strøm via kabel, men for at give en større fleksibilitet er det muligt at koble to batterier på inspektions-TV'et. Her kan således kobles to standard batterier på, som giver en driftstid på op til 4 timer pr. batteri (8 timer i alt). Dog kan man også vælge to store batterier, som giver en driftstid på op til 8 timer pr. batteri (16 timer i alt).

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, løsninger eller services? Eller søger du hjælp til beregninger og dimensioneringer? Vi står klar til at hjælpe. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.